VAMPIR JOZO

*

VAMPIR JOZO

Ovo je priča o vampiru Jozi, kojeg sam prije neki dan sreo u birtiji u gradu i koju mi je on osobno prepričao. Priča ide ovako;

        Postojao je jednom jedan postariji gospodin, vampir Jozo, star nekih tisuću ljeta. Bio je to neobičan lik po svemu. Razlikovao se čak i od ostalih vampira. Imao je urođenu mutaciju koja ga je pretvorila ne u vampira koji se hrani ljudskom krvlju, već u vampira koji preživljava tako što ženama pije vaginalni iscjedak iz pičke, zatim ih ugrize za klitoris i na kraju ih pojebe u dupe. Tako one postaju njegove vampirice sljedbenice.

       No u svemu ovome postoji kvaka. Ovaj čudni vampir mogao je izjebati odabranu žrtvu tek uz njen pristanak. Zbog ovoga vampir Jozo je kroz stoljeća postao izuzetno načitan, učio je od Casanove i Marquis De Sadea, saznao sve o onome što žene fascinira, učio je o sportu, književnosti, poeziji, slikarstvu, filozofiji, blajhanju kose i kvarcanju u solariju, o farbanju noktiju, o ogovaranju drugih žena, o footballu, o Južnoameričkim serijama, o klasičnoj glazbi i jebanju u troje pred uključenom kućnom kamerom.

          No u devedesetim godinama 20. stoljeća naišao je na ženu koja je zaista bila tvrd orah i koja je zauvijek promijenila Jozinu sudbinu, i od tada nad njim lebdi strašna kletva.

       Tog kobnog dana, bilo je to u nekoj krčmetini u Zapadnom Meksiku, Jozo je uočio jednu predivnu strankinju, plavušu, i odlučio je slijediti svoj prirođeni nagon za krvlju, odnosno za pičkom i njenim dupetom.

          Prišao joj je bez dvoumljenja, i nakon dva ili tri žestoka pića koja joj je platio, pozvao ju je van u noćnu šetnju. Kuja je odmah pristala, i tu je započela Jozina strašna tragedija. Kada bi se vampiri mogli vraćati u prošlost, onako kako to mogu ljudi, zasigurno bi ova noć i ovaj susret bili ono što bi vampir Jozo poželio promijeniti i zauvijek izbrisati iz svoga života.

          Priča je tekla otprilike ovako; -Vampir Jozo (u daljnjem textu Jozo), pokušavao je zavesti svoju nesuđenu žrtvu. Počeo je po svojoj već dokazano uspješnoj strategiji. Rekao je kuji, (u daljnjem textu kuja na kvadrat), -Vidiš li zvijezde na nebu, medena boginjo, gospodarice mog srca? Vječno sjaje tamo gore po jebenim nebeskim visinama. Vječnost, možeš li zamisliti što je to vječnost, vrijeme koliko one traju? Nije li zvjezdano nebo čarolija iz mašte, inspiracija tolikim pjesnicima i zaljubljenim dušama, kao što je i ovaj kučkin sin s kojim sad pričaš, beznadežno zaljubljen u tebe?

          -Pih, zvijezde su samo zvijezde, zašto praviti filozofiju od toga svega. Osim toga, one kad padnu s neba, ja uvijek poželim nešto, a nikad se ne ostvari. Zato, jebeš zvijezde i pričaj mi o nečemu drugome.

    -O nečemu drugome? Pa dobro. Vjerujem da si intelektualni i obrazovani tip žene, a to se vidi i po tvojim sisa… , ovaj, riječima. Idemo onda malo s poezijom. Što kažeš na ovu pjesmu –

Jednog dana razviti ću jedra
I otploviti na srebrnom moru
Do otoka punog palmi
Gdje ću upoznati tebe
Danju ćemo šetati pješčanim plažama
Promatrajući let galebova
Noću ćemo se grliti pod zvijezdama
Nećemo ni govoriti niti misliti,
Ali pogledi će nam odavati
Beskrajnu ljubav skrivenu u nama
Tada će se dići silan vjetar
I ugasit će taj plamen u nama
Na putu bez povratka
Otplovit ću tad još dalje
Tražeći nešto što dulje traje

Ili na ovu, –

Lagani treptaj
Usporeni pad
Nježni treptaj latica
Tvojih krila sjaj
Srebrnkasti snovi
Zapjenušan žal
Dodiruje nas sunce
Ushićuje taj val
I odnosi daleko
U srce života,
Gdje tuga gubi snagu
I ukazuje se divota
Samo ti i ja
I jezera sna,
Nema više straha
Lutanju je kraj

Eh, -odgovori kuja na kvadrat, -sve je to već ižvakano i tako otrcano. Meni se više sviđaju pjesme poput ove; –


Sodomija
Felacio
Cunilingus (lizanje pičke)
Pederastija
Tata- zašto ove riječi
Zvuče tako ružno?
Masturbacija
Može biti zabavna
Nek´ se pridruži
Svetoj orgiji Kama Sutre
Svatko!!!

-Hm, a tko je napisao tu profinjenu pjesmu? –upita Jozo.

          -Kako tko? Pa Josif Džugašvili Jesenjin, koji je komponirao rock operu Kosa.

          -Ah tako? –reče Jozo.

          -Nego, sad se sjetih, pa ne znam ti ni ime, nepoznati pederasti stranče.

          -Molim? Kakav stranče? Zovem se Jozo, ako te baš zanima, predivna gracijo, -reče joj s prizvukom ironije uvrijeđeni vampir.

          -Jose? Ah, bar nešto romantično u vezi s tobom, -reče mu mala kujica (od sada pa nadalje u tekstu mala kujica).

          -Znaš, reče Jozo isfrustrirano, -Vi žene ste fantastična bića. Jebete se u sise, jebete se u dupe, jebete se u usta, jebete se u pičku, ponekad sve to odjednom, kučke ste neviđene, prejebale biste i rođenu majku pojebavši se sa svojim ocem, toliko ste glupe, isprazne, bezobrazne, umišljene, sitničave, kurvanjaste, podmukle, izdajničke pizde, a mi glupi muškarci plazimo za vama misleći da ste anđeli i boginje. A sada ću ti odrecitirati pjesmu koja će ti se veoma dopasti, sudeći prema tvom mentalitetu. Pjesma ide ovako;

Kiša je pala
Ulica je pusta
Magla se diže
Dok ja jebem
Svoju mamu u usta

-Jesam li pogodio, kučkice?

          Nakon ovoga nastupi višeminutna tišina. Vampir Hose već je pomišljao na to da se okrene i ode, shvaćajući da je izgubio kontrolu nad svojim mislima, riječima i djelima, i time profućkao priliku da pofuka ovu izblajhanu Rumunjku.

          No tad se desilo nešto neuobičajeno. Ona ga je zgrabila jednom rukom za jaja, oblizujući palac svoje druge ruke svojim silikonskim usnama, i tada mu reče, –

Nevjerojatno, pa ti si jedini muškarac koji je doista izravno, bez greške, prodro u dubinu moje duše i spoznao moju bit onako kako ju samo ja mogu spoznati.

          Skinula se tada gola, skinula je i Hosea, i raširene pičke kleknula pred njegov nos.

          -Auh, -pomisli naš El Vampire, -već sam mislio da ću opet ostati suhog jezika i da opet neću kušati ženskoga šupka. Sva sreća da je mala munjena k´o šiba i puknuta k´o sijalica. A sada ću se nahraniti, po prvi put nakon deset dana. Hvala ti, Morghu, bože koji štitiš vampire drkadžije. Ipak ću večeras umočiti jaja.

          I krenu Hose izravno na ružičastu pičku, poliže joj sekret, ugrize je nježno za klitoris i umoči svoj vampirski kurac u njen čmar, zatim rastepe njenu pičku, išamara njene sise i svrši joj uzastopno nekoliko puta u usta, te joj tada likujući reče; -Čuj, zaboravio sam ti reći da sam vampir i da si od sada i ti vampirica, moja podanica i moja trpalja po potrebi.

          No izgovorivši ove riječi, vampir Jozo još nije ni slutio s kim ima posla.

Kuja mu tada odgovori;

-Nemaš ti mali pojma. Ja sam Gospodarica Zlih Mora, Vladarica Vampirskih Kuraca, i znam ponešto i o tebi. Znam da prije nego što me obradiš i učiniš svojom robinjom, moraš zatražiti moj usmeni pristanak da budem tvoja. No vidiš, ti si se malo previše zanio mojom guzicom i mojim sisama, pa si zaboravio da sam se sama skinula, ali usmeni pristanak ti nisam dala.

          Nakon ovih riječi u njenoj ruci bljesnu glogov kolac, koji se pojavio niotkuda, i Zla Vještica, (nazvana kurvom nad kurvama od strane drugih vještica, koje su je više puta bezuspješno pokušavale spaliti na lomači), nabije mu glogov kolac kroz šupak, a vrh mu je prošao kroz Jozina jaja, čime mu je momentalno uništila libido, i u usta mu ugura kamen, natjera ga da ga zagrize i da na njemu polomi svoje vampirske sjekutiće kojima grize klitoris ženama. Nakon toga bacila je na njega slijedeću kletvu;

-Bićeš besmrtan, ali nikad više nećeš kurca u ženu umakati, niti ćeš piti iscjedak iz pičke ko zguslo more slano, već ćeš živjeti hraneći se isključivo mokraćom Tasmanijskog Vraga.

          I od tada vampir Jozo luta birtijama, sada već prilično suhonjav, sama kost i koža, s nostalgijom i uzdišući gleda u pičke oko sebe i prisjeća se onih davno minulih dana kada ih je devastirao, vara na pokeru i tuče naivčine u bilijaru, krade torbice bakicama i djedicama, otima prosjacima šešire sa nakupljenim sitnišem, sve da bi skupio nešto para da jednog dana ode na Tasmaniju i tamo nađe tog jebenog Tasmanijskog Vraga.

VLAD TZEPES

Komentiraj

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Popularno